Facebook

Bine ati venit la FUNSAFEĀ®,
seiful tau mobil!

Funsafe®

 

Versiunea noastra ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber, calatorii si locuri de munca. Dorim sa va prezentam cateva din aceste posibilitati.

 

 

 

 

Plaja si Piscina

Cand sunteti singuri , un cuplu sau o familie obisnuiti sa evitati distractia comuna in apa deoarece cineva trebuie sa pazeasca lucrurile de valoare. Funsafe este solutia ca dumneavoastra sa nu mai pierdeti aceste activitati.

 

 

Zona de spa si wellness

Aici, momentele de relaxare si recuperare sunt foarte importante, sa nu duceti grija obiectelor personale! Cine nu vrea sa duca grija obiectelor personale in timpul sederii si aplicatiile sale au gasit in Funsafe prietenul ideal pentru aceste ore de relaxare.

 

 

Cand mergeti in camping, cu caravana sau rulota.

Cand mergeti in camping cu caravana sau rulota, puteti folosi seiful mobil pentru pastrarea obiectelor de valoare. Este usor de montat si va ajuta sa fiti in siguranta, fara teama de a ramane fara obiectele de valoare.

 

 

Horeca

V-ati facut griji daca plecati intr-un sejur sau o excursie, cum sa va tineti obiectele de valoare in siguranta?! Cu Funsafe la indemana puteti sa va distrati cat vreti, grija lucrurilor personale nu mai exista.

 

 

La birou

Funsafe este rapid de montat si protejeaza lucrurile importante din birou, in timpul pe care tu nu-l petreci acolo.

Sunt disponibile in diferite culori, pentru toate gusturile. Pentru asta va asteptam sa vizitati magazinul nostru